Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Liliana Scarlat Otrocol a semnat cu Nova Vita Târgu Mureș

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
20.01.2011

După ce a achiziționat patru jucătoare în această pauză competițională, echipa de liga a doua Nova Vita Târgu Mureș s-a înțeles și cu baschetbalista Liliana Scarlat Otrocol. Transferul urmează să se oficializeze cel mai târziu vineri la Federația Română de Baschet, perioada pentru noi legitimări în Divizia B fiind între 17 și 31 ianuarie.

Noua achiziție a grupării ardelene a semnat cu echipa din Târgu Mureș doar pentru acest retur și va evolua pe postul de fundaș. Scarlat Otrocol a bifat, în acest sezon, 11 meciuri în Divizia A, pentru Galactica Brașov, având o medie de 8,6 puncte și 2,7 pase decisive pe meci. Liliana Scarlat Otrocol are 1,72 metri înălțime și are 31 de ani.

Potrivit totalbaschet.ro, echipa de liga a doua CS Nova Vita Târgu Mureș a legalizat, miercuri, la federația de specialitate patru transferuri. Luminița Manta, Andreea Nemeș, Emese Gal și Tekla-Boroka Paraidi vor face parte din lotul formației ardelene.

În primul turneu al Campionatului Național feminin Under 20 și de Divizia B, formația din Târgu Mureș a pierdut toate cele patru meciuri din seria a doua. După perioada de transfer, gruparea ardeleană are ca obiectiv, la finalul sezonului, promovarea în Divizia A, la feminin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!