Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Liviu Manea: „Cu șapte victorii suntem în primele patru echipe din A1”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.02.2011

BCM Danzio Timișoara a trecut, sâmbătă în sala Constantin Jude, de SCM U Craiova, scor 81-78. Partida a început foarte bine pentru gazde, care au condus și cu 17 puncte. Oltencele au gestionat mult mai bine finalul de joc și au fost foarte aproape de a învinge, însă partida s-a încheiat cu o victorie la limită pentru Danzio, la trei puncte. Un aspect foarte important este faptul că în caz de egalitate, câștig de cauză are Craiova, deoarece s-a impus în tur la 16 puncte, 74-58. Totalbaschet.ro a stat de vorbă cu Liviu Manea, tehnicianul oaspetelor, care a vorbit despre meciul de la Timișoara.

Am început foarte rău meciul, asta a fost principala problemă. Pe urmă ne-am revenit și am fost foarte aproape de victorie. A fost un joc foarte dur al timișorencelor, nu pot să spun că a fost neaparat viciere, dar cu multe decizii împotriva noastră.
Înfrângerea nu este una decisivă, am pierdut la 3 puncte însă puteam la fel de bine să câștigam, nu mai contează meciul acesta. În acest moment Alexandria are 3 victorii, mai poate să facă încă 3, Timișoara poate să aibă 7 victorii, iar noi putem la fel să facem 7 și să mergem mai departe. Asta în condiții de rezultate normale, dacă Timișoara va învinge la Alexandria atunci va fi mai greu. Noi avem avantajul meciurilor directe cu Timișoara și în caz de egalitate noi ne poziționăm mai bine. Noi avem nevoie de 7 victorii și le putem obține dacă batem pe Rapid, Olimpia și Alexandria, cu Satu Mare și ICIM nu avem nicio șansă.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!