Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Liviu Manea: „La Alexandria nu ne-a ieșit jocul”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.02.2011

SCM U Craiova a plecat miercuri înfrântă de la Alexandria, deși oltencele porneau din postura de favorite, având un start de sezon mult mai bun față de adversarele din etapa 5-a. Liviu Manea afirmă că absența pivotului Kine Kane a cântărit foarte mult în economia întâlnirii de la Alexandria.

„S-a simțit absența jucătoarei Kine Kane, am avut mai puține recuperări decât Alexandria iar asta a înclinat balanța. Am încerca să o introduc însă nu s-a simțit în largul ei, așa ca am hotărât să nu forțez. Din păcate nu ne-a ieșit jocul, nu ne-au intrat aruncările de trei, lor le-au intrat, asta e. S-a jucat foarte agresiv și nu am putut să trecem, în unele faze, de apărarea adversarelor. De asemenea am avut probleme și cu faulturile și acest aspect a contat” - a punctat Liviu Manea

Cu această victorie, CST Alexandria a urcat scorul întâlnirilor directe all-time la 8-3. Foarte interesant este faptul că sezonul trecut fetele lui Mădălin Piperea s-au impus de fiecare dată în sezonului regulat, însă în cadrul jocurilor ce stabilesc ierarhia finală, Craiova a dispus de Alexandria în ambele partide susținute, clasându-se pe treapta a 5-a.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!