Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Liviu Manea: „Suntem la mâna adversarelor”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.02.2011

Deși în tur SCM U Craiova s-a impus pe teren propriu la 24 de puncte în fața grupării BC Sepsi Sfântu Gheorghe, etapa trecută fetele antrenate de Liviu Manea au cedat categoric în sala Kati Szabo din județul covasna. Sepsi a câștigat atât meciul, scor 78-39, cât și avantajul meciurilor directe, în caz de egalitate. Totalbaschet.ro a stat de vorbă cu tehnicianul oltencelor, Liviu Manea, care a vorbit despre jocul practicat la Sfântu Gheorghe, dar și despre situația echipei sale în Divizia A1.

Ce nu a mers în partida cu Sfântu Gheorghe? Ce a lipsit Craiovei miercuri seara?

Nouă nu ne-a mers apărarea în această seară. De asemenea se simte că ne lipsește Kine Kane, Sfântu Gheorghe a avut 56 de recuperări, noi abia 31. Adversarele au practicat o apărare agresivă la limita regulamentului, astfel noi am pierdut multe mingi și nu am putut arunca la coș. Am comis multe greșeli neforțate. În această seară (nr. miercuri) Sepsi BC a fost echipa mai bună, au evoluat mai bine ca noi și au meritat victoria.

Mai sperați la un loc în primele patru echipe?

Da, bineînțeles. Cu 7 victorii se poate intra în primele patru echipe. Să vedem ce vom face în meciul cu Timișoara, va fi un meci greu dar nu capital. Mai avem partide cu Olimpia cu Rapid, trebuie să câștigăm cu Alexandria. Din păcate suntem la mâna adversarilor, depindem de jocul rezultatelor, asta înseamnă ca Alexandria să nu bată pe Sfântu Gheorghe, de asemenea depindem și de Timișoara, vom vedea.

În ce stare se află Kine Kane? Va evolua etapa viitoare?

Kine Kane putea să intre și miercuri însă nu am vrut să o folosesc am zis să nu riscăm. O vom folosi etapa viitoare la Timișoara. Referitor la ce a suferit, avem mai multe diagnostice. Nu știm exact deoarece trebuia să facem atroscopie, însă nu am dorit. E posibil să fi fost o entorsă sau poate s-au atins ligamentele oricum chiar zilele acestea am fost la un specialist să o pună pe picioare și se simte din ce în ce mai bine.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe megan :

    fp
    foarte frumoasă echipa craiovei, cu un fair play extraordinar din partea conducătorilor şi a jucătoarelor. ar fi păcat să nu fie în f4.
    în seara de miercuri s-a văzut clar lipsa "şefei" de sub panou, motiv ptr care andreea walker a izbutit să facă recordul de eficienţă

    cu 13 ani în urmă (24.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!