Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Liviu Manea: ”Trebuie să câștigăm și cu Timișoara”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
17.01.2011

Antrenorul echipei SCM CSS Craiova, Liviu Manea, a declarat, după victoria de pe propriul teren, scor 74-51, cu LMK Sfântu Gheorghe, că formația pe care o antrenează are nevoie de un succes și cu Timișoara, pentru a lega patru puncte consecutive în debutul celei de-a doua faze a Diviziei A, seria I valorică.

Tehnicianul grupării din Craiova este mulțumit de evoluția sportivelor. ”Apreciez că fetele s-au luptat pentru orice minge. Am văzut şi luptă pe podea, nu numai la panou. Mi-a fost frică de acest meci, am obţinut o victorie mare, dar fără un nou succes în etapa de miercuri, cu Timişoara, nu are nici o valoare”, a punctat Liviu Manea (foto, dreapta) pentru ediția online a cotidianului Gazeta de Sud.

Referitor la obiectivul echipei, în acest sezon, Liviu Manea a precizat: ”Ne dorim să prindem primele patru locuri, eventual să ne luptăm pentru o medalie. Este foarte greu, dar echipele sunt de valori apropiate“.

După prima etapă a celei de-a doua faze a Diviziei A, seria I valorică, Craiova se află pe locul al treilea în clasament, după CSM Satu Mare și după ICIm Arad, însă inaintea formației Rapid București. Toate cele patru echipe se află la egalitate de puncte, două, și sunt despărțite de coșaveraj.

Următorul meci al formației din Craiova este programat miercuri, acasă, cu Bega Danzio Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!