Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Luiza Voinea: ”Craiova are prima șansă în meciul cu LPS Alba Iulia”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
15.02.2011

Jucătoarea echipei LPS Alba Iulia, Luiza Voinea, a declarat, marți, pentru totalbaschet.ro, ca formația sa va avea un meci foarte greu la Craiova, în sferturile de finală ale Cupei României, la feminin.

Baschetbalista formației din Alba Iulia a mai spus că diferența dintre Divizia A1 și Divizia A2 poate fi hotărâtoare în această întâlnire, deoarece ”în prima grupă valorică se joacă altceva, fiind meciuri mult mai echilibrate”.

”Craiova are prima șansă, mai ales că au avantajul terenului propriu. O să fie un meci destul de greu dar sperăm să avem o evoluție cât mai bună și să stăm cât mai aproape de adversare. Trebuie să ținem cont și de faptul că echipele importante din Divizia A1 sunt calificate în această fază a Cupei României”, a completat Luiza Voinea pentru totalbaschet.ro.

Echipele SCSM CSS Universitatea și LPS Alba Iulia se vor întâlni, miercuri, la Craiova, într-o partidă care va începe la ora 18.00 și se va desfășura în Sala Sporturilor, din localitate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!