Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Luiza Voinea: ”LPS Alba Iulia va câștiga Divizia A2”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
30.01.2011

Jucătoarea echipei LPS Alba Iulia, Luiza Voinea a declarat, duminică, pentru totalbaschet.ro, că formația sa nu are cum să piardă primul loc în Divizia A2 și că gruparea ardeleană se va impune în întrecerea pentru locurile 9-14.

Întrebată care sunt șansele ca LPS Alba Iulia să termine Divizia A2 pe primul loc, Luiza Voinea a răspuns pentru totalbaschet.ro: ”Vom câștiga această fază a campionatului deoarece am început să ne omogenizăm ca echipă și suntem în creștere de formă. Eu zic că avem șanse foarte mari să ne impunem în fața adversarelor”.

Baschetbalista de la LPS Alba Iulia a mai precizat că nu crede ca ”U” Cluj sau o altă formație să poată trece de actuala sa echipă. ”Dacă jucăm așa cum am făcut-o și până acum nu văd cum ar putea să ne pună cineva probleme”, a adăugat Luiza Voinea.

Sportiva a mai spus că nu s-a decis încă în privința viitorului său, din sezonul viitor. ”Rămâne de văzut ce voi face după acest campionat. Încă nu m-am decis dacă o să rămân în activitate sau dacă o să mă retrag. Aștept finalul stagiunii, după care am să iau o hotărâre”, a încheiat Luiza Voinea.

În vârstă de 34 de ani, Luiza Voinea este liderul formației din Alba Iulia, în acest sezon, la puncte marcate. Jucătoarea de 1,74 metri are statistici de 13,5 puncte, 4,7 recuperări și 1,2 pase decisive pe meci, având o medie a indicelui de eficiență de 11,8 unități.

După două etape, în Divizia A2, echipa LPS Alba Iulia este lider în clasament, cu două victorii din tot atâtea posibile, la egalitate cu ”U” Cluj, însă cele două formații sunt despărțite de coșaveraj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!