Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mădălin Piperea: ”Nu ne interesează jocurile din Cupă”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
14.02.2011

Antrenorul echipei CST Alexandria, Mădălin Piperea, a declarat, luni, pentru totalbaschet.ro, că meciurile din Cupa României, la feminin, nu sunt o prioritate pentru formația pe care o antrenează și că întâlnirea cu CSM Satu Mare, de marți, va fi una ”de pregătire pentru campionat”.

Chiar dacă se află în faza sferturilor de finală, echipa din Alexandria nu pare interesată de o eventuală calificare, cel puțin din spusele antrenorului Mădălin Piperea, cel care a precizat, pentru totalbaschet.ro, că ”Divizia A1 este mai importantă”.

”Nu ne intereseasă meciurile din Cupă. Noi vom pregăti meciul de marți pentru întâlnirile din campionat cu Rapid, dar și pentru jocul de săptămâna viitoare, de pe propriul teren, tot cu CSM Satu Mare, din cadrul Diviziei A1”, a încheiat Mădălin Piperea.

Neînvinsă de șapte etape în Divizia A1, echipa CSM Satu Mare va evolua, marți, la Alexandria, în fața formației CS Teleorman, din localitate, în prima manșă din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, la feminin. Partida va începe la ora 18.00 și va fi transmisă în direct de TVR3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!