Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Măndica Ciubăncan: ”Olimpia poate face surprize în Divizia A1”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
07.02.2011

Antrenoarea echipei Olimpia București, Măndica Ciubăncan, a declarat, luni, pentru totalbaschet.ro, că formația din Arad a evoluat excelent contra jucătoarelor sale, mai ales la nivelul titularelor, în partida pe care gruparea din Ardeal a câștigat-o, scor 103-56, chiar în Capitală.

Măndica Ciubăncan a mai spus că, după părerea sa, ICIM Arad va câștiga, în acest sezon, titlul. ”Este o diferență destul de mare de valoare între formațiile din Arad și din Satu Mare. Am jucat cu ambele echipe și nu văd cum ar putea ICIM să piardă titlul”, a explicat antrenoarea grupării din Capitală.

Referitor la meci, oficialul echipei Olimpia a spus: ”Când adversarele noastre au avut în teren prima formație s-a făcut diferența. În sferturile doi și patru ne-au dominat categoric și s-a văzut cât de greu este pentru un lot de junioare să facă față unuia de senioare foarte experimentate, cum este cel din Arad”.

Măndica Ciubăncan a mai explicat, pentru totalbaschet.ro, că Olimpia București și-a atins obiectivul în acest sezon, însă oficialii grupării din Capitală speră la mai mult. ”Mi-aș dori să încheiem campionatul pe locurile 6-7. Știu că se poate deoarece dacă vom evolua așa cum am făcut-o la Satu Mare, atunci Olimpia poate face multe surprize în Divizia A1”, a adăugat antrenoarea.

”La meciul cu Arad s-a resimțit și oboseala fetelor noastre după cantomanetele de la loturile naționale de junioare. Să nu uităm că toate sportivele noastre au venit în București după antrenamente dificile și după o călătorie destul de obositoare, cu trenul”, a fost de părere Măndica Ciubăncan.

Antrenoarea echipei Olimpia a mai spus că accidentarea lui Ashlee Roberson nu a fost gravă. ”Nu înțeleg de ce au spus cei de la Arad că au patru jucătoare cu probleme, după acest meci. Este adevărat că Roberson a căzut, la un moment dat, însă nu atât de grav ca să putem vorbi de ceva serios”, a completat Măndica Ciubăncan.

Olimpia ocupă locul opt în Divizia A1, gruparea din Capitală având șase partide pierdute din tot atâtea întâlniri.

1 comentariu la aceasta stire:
  • eniko_sweet13 :

    com
    poate fetele au jucat asa de bine pentru ca s-au antrenat o saptamana cu Fleseriu la Satu Mare!!!!
    La asta nu cred ca v-ati gandit....

    cu 13 ani în urmă (08.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!