Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: ”După meciul cu Olimpia avem patru jucătoare cu probleme medicale”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
07.02.2011

Managerul echipei BC ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad a declarat, luni, pentru totalbaschet.ro, că patru dintre jucătoarele formației ardelene au suferit contuzii după meciul cu Olimpia București, din deplasare. Bianca Urban, Ashlee Roberson, Cristina Ciocan și Larisa Toma sunt accidentate după întâlnirea din Capitală.

”De ceea ce ne-a fost frică nu am scăpat. Nu ne-am dorit să avem patru jucătoare cu probleme medicale înaintea turneului final al Ligii Europei Centrale. Cel mai mult mă îngrijorează Ashlee Roberson, care a fost lovită la genunchiul drept”, a completat oficialul grupării din Arad pentru totalbaschet.ro.

Întrebat dacă vor fi șanse ca cele patru baschetbaliste să fie recuperate până la începutul turneului final al Ligii Europei Centrale, Marcel Urban a spus că acest lucru este posibil. ”Olimpia a evoluat mai agresiv și de aici aceste contuzii. Sper să le avem pe fete refăcute până vineri, însă acum nu știu cât de grave sunt accidentările. Vom vedea după 24 de ore ce se va întâmpla”, a completat managerul echipei din Arad.

Imediat după meciul din Capitală, jucătoarele echipei BC ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” au plecat către Arad, urmând să ajungă în localitate după miezul nopții. Gruparea adeleană a câștigat, luni, în deplasare, scor 103-56, meciul cu Olimpia București, din cadrul etapei a cincea a Diviziei A1.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!