Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: ”Este un moment în care ne putem permite înfrângerea de la Satu Mare”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
23.01.2011

Managerul echipei BC ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad, Marcel Urban, a declarat, duminică, pentru totalbaschet.ro, după înfrângerea formației sale la Satu Mare, scor 47-63, că, după cinci meciuri în zece zile, oboseala și-a spus cuvântul.

Referitor la partidă, oficialul grupării din Arad a recunoscut faptul că ”jucătoarelor din Satu Mare le-a intrat orice aruncare”. ”Trebuie să admit că aceasta a fost o zi proastă pentru noi deoarece am ratat foarte mult. O să ne revenim rapid și vom merge mai departe, deoarece întregul lot dar și antrenorii vor găsi puterea să depășească acest moment”, a completat Marcel Urban.

”Va veni lumea și va spune că scuzele noastre nu-și au rostul pentru că la Satu Mare nu au evoluat decât șase jucătoare. Însă trecuie să ținem cont și de faptul că, în numai zece zile, noi am avut cinci meciuri. Am jucat cu Brno, apoi la Timișoara, a urmat partida cu Rapid și apoi am disputat întâlnirea din Cehia, cu Slovanka, iar duminică am ajuns la Satu Mare. E normal să intervină uzura”, este de părere Marcel Urban.

Managerul echipei din Arad a mai spus că ”este un moment în care ne permitem acest insucces”. ”Avem jucătoare inteligente care își vor da rapid seama unde au greșit și vor repara tot ceea ce a ieșit prost în acest meci”, a mai punctat Marcel Urban pentru totalbaschet.ro.

Urban a spus că obiectivele grupării ardelene rămân neschimbate: ”Ne vom lupta atât pentru titlu cât și pentru câștigarea Ligii Europei Centrale. Sunt convins că înfrângerea de la Satu Mare ne va face mai puternici”.

După trei etape, în clasamentul Diviziei A1, echipa CSM Satu Mare a acumulat trei victorii din tot atâtea posibile, fiind urmată de SCM CSS Universitatea Craiova, cu același număr de meciuri câștigate, însă cele două echipe sunt departajate de coșaveraj. Gruparea din Arad se află pe treapta a treia, cu două partide adjudecate și o înfrângere.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!