Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: ”Toate echipele vor veni cu ce au mai bun în lot”

Luci Anton

Luci Anton
02.02.2011

Oficialii ICM-ului sunt pregătiți de Final Fourul Ligii Europei, din 12-13 februarie. Competiția se disputa la Sala Sporturilor Victoria, și adună la start formațiii din trei tări: Kara Trutnov și SC Brno, ambele din Cehia, Bemaco Presov din Slovacia și ICIM Univ. Vasile Goldiș, din România.

"Ne așteaptă un turneu final extrem de greu. Echipa din Brno o știm, ne-am întâlnit în grupe. Cu Kara Trutnov tot jucăm de cateva sezoane, fie oficial, fie amical. Plus că echipa din Trutnov este câștigătoarea ediției trecute a Ligii Europei. Cât despre gruparea din Presov, este o formație puternică, aflată pe locul 2 în clasamentul Slovaciei. Chiar dacă nu are straniere, se bazează, precum formațiile ruse, pe produsele proprii. Și dacă până acum echipele și-au permis să mai joace și cu garnitura a doua, cu siguranță la Arad vor veni cu ce au mai bun în lot" - a spus Marcel Urban, manager la ICIM Univ. Vasile Goldiș.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Marco Polo :

    Presov
    Daca le excludem pe americancele Christina Wirth si Jennifer Risper si pe belgianca Romina Ciappina, intr-adevar Presov nu are nici o straina. Eu sper ca Marcel macar stie data si ora la care trebuie sa joace :-)

    cu 13 ani în urmă (02.02.2011) Raspunde
  • traian :

    ICIM
    SPER CA O SI ANUNTATI PROGAMU DE MECIURI.HAI ICIM

    cu 13 ani în urmă (02.02.2011) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș Baschet .ro :

    Program
    Am anuntat programul meciurilor la urmatoarea adresa:
    http://www.totalbaschet.ro/articole/458/Final-Four-ul-Ligii-Europei-Centrale-se-dispută-la-Arad-Vezi-programul-
    De asemenea il vom mai anunta si inaintea debutului Final Four-ului.

    cu 13 ani în urmă (02.02.2011) Raspunde
  • kosmynutz :

    BK PU BEMACO PRESOV
    Cred ca dl Urban a incurcat putin echipele pentru ca BK PU BEMACO PRESOV are exact cum a sesizat si Marco Polo 3 straine in lot si 2 dintre ele au si jucat in WNBA (Jennifer Denise Risper la Chicago Sky si Christina Diane Wirth la Indiana Fever), a treia fiind belgianca Romina Marie Ciappina care a jucat la fosta echipa a Annei Marie Parau si anume Dexia Namur, iar echipa se afla pe locul 4 in extraliga Slovaciei cu 11 victorii si 5 infrangeri.

    cu 13 ani în urmă (02.02.2011) Raspunde
  • SCM Timișoara fernando_feru :

    Asta e
    Mai greseste si omul. Asta e .

    cu 13 ani în urmă (02.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!