Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marius Cosoi: ”Mi-a fost teamă de meciul cu Sportul”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
19.02.2011

Directorul sportiv al echipei Politehnica Național iași, Marius Cosoi, a recunoscut că s-a temut de partida pe care jucătoarele sale au disputat-o, sâmbătă, pe propriul teren, scor 65-50, cu Sportul Stundențesc Omnilogic.

Oficialul grupării din Iași a recunoscut că ”meciurile cu Sportul au fost, de fiecare dată, partide foarte grele”. Marius Cosoi a mai adăugat, pentru telem.ro, că startul excelent al gazdelor ar fi putut să fie cheia către victorie.

”Fetele s-au mobilizat deosebit de bine, au avut o apărare foarte fermă și faptul că din primele minute ne-am detașat de ele a făcut ca această diferență să se mențină până la sfârșit. Am o mică nemulțumire pe final când au mai căzut și fizic și au mai greșit. Până la urmă victoria conteaza și moralul cu care pornim către celelalte jocuri”, a încheiat Marius Cosoi.

Politehnica Național Iași se află pe locul cinci, penultimul, în Divizia A2, cu o victorie și trei înfrângeri, în timp ce echipa Sportul Studențesc Omnilogic închide clasamentul cu patru meciuri pierdute din tot atâtea disputate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!