Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Măsuri drastice la FCC Baschet UAV Arad după eșecul cu Universitatea Cluj

Măsuri drastice la FCC Baschet UAV Arad după eșecul cu Universitatea Cluj

FCC Baschet UAV Arad a suferit o înfrângere pe teren propriu în fața celor de la CS Universitatea Cluj-Napoca, scor 59-60, în ultimul meci din cadrul turneului 6 LNBF. Trupa din vestul țării a pierdut anterior și confruntarea cu CSM Satu Mare, scor 43-64.

Eșecul împotriva formației clujene a tulburat apele la clubul de pe Mureș, iar conducătorii echipei au luat anumite măsuri în urma unei ședințe pentru redresarea situației actuale. Astfel, salariile jucătoarelor și ale antrenorului au fost blocate până la securizarea locului trei în campionat, notează presa locală. De asemenea, tehnicianul Bogdan Bulj și sportivele pe care le antrenează au primit un ultimatum după ce au dezamăgit în confruntările din polivalenta arădeană.

„Ne-a durut extrem de mult eșecul cu Clujul, la care nu ne așteptam niciodată. Prin urmare, era normal să luăm unele decizii, care s-ar putea să nu convină, dar ele sunt de bun simț. Până ce nu va securiza locul 3 înainte de intrarea în play-off, întreaga echipă are salariile blocate. Obiectivul se poate realiza și, de fapt, trebuie realizat la turneul de la Cluj, unde întâlnim formațiile din Târgoviște și Brașov. În ceea ce privește marea noastră dorință, aceea de a juca finala campionatului național, cred că nu e cazul să ne mai exprimăm la cum au decurs lucrurile în partida cu Satu Mare. Speranța moare ultima, dar trebuie să privim și realitatea în ochi, iar ca buget și, implicit, ca lot nu ne putem apropia de primele două clasate”, a declarat președintele clubului, Marcel Urban, conform site-ului sportarad.ro.

Gruparea din Arad se situează în acest moment pe locul trei în clasament, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul patru, Olimpia CSU Brașov.

*Foto: Mihai Lițiu/baschet.ro

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca 1234567 :

    Marcel
    Marcel e un penibil care știe doar să facă circ din lipsa de expunere. Obiectivul lui e sa joace o finală și nici nu se gândește că poate și câștiga o cupă pentru că nu are mentalitate de învingător și nu reușește să atragă fonduri suficiente la echipă. Cu astfel de indivizi care știu doar sa urle la arbitri, sa se certe cu suporterii echipei adverse și care nu respectă contractele jucătoarelor baschetul și sportul din România are de suferit.

    cu 3 ani în urmă (02.03.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!