Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monica Ivan Urse: ”Este senzațional să înscrii șase puncte în 16 secunde!”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
24.02.2011

Jucătoarea echipei Galactica Brașov, Monica Ivan Urse, a marcat, în mai puțin de 16 secunde, șase puncte consecutive pentru formația sa, cruciale în victoria grupării ardelene, scor 55-53, în fața celor de la Politehnica Național Iași, după ce adversarele au avut un avans de patru puncte, scor 53-49.

Monica Ivan Urse (foto, dreapta) a declarat, joi, pentru totalbaschet.ro, că a simțit că poate reface diferența dintre cele două echipe, chiar și într-un interval de timp atât de scurt. ”Întotdeauna am crezut că se pot întoarce astfel de meciuri. De fapt am mai trăit experiențe de genul acesta și am revenit de la diferențe mai mari”, a completat baschetbalista.

”Nu am mai fost pusă în postura de a avea soarta meciului în mână și știu că mă gândeam că trebuie sa le înscriu, pentru că toată echipa a depins de mine”, a comentat pivotul formației din Brașov.

Întrebată dacă tehnicanul formației adverse a procedat greștit în ultimele secunde ale meciului de miercuri, dintre Galactica și Politehnica Iași, Monica Ivan Urse a precizat că nu comentează deciziile luate de antrenorul Ionuț Onose, de la Politehnica Național Iași.

”Nu pot să acuz conducerea echipei din Iași că ar fi gestionat greșit finalul de meci. Cred că fetele din teren s-au pierdut cu firea și au «reusit» în 16 secunde să piardă meciul. La patru secunde de joc nu aș mai fi dat drumul la minge din mână și aș fi intrat in prelungiri. Măcar mi-aș fi jucat șansa până la capăt”, a fost de părere Monica Ivan Urse.

”Cum mă simt după meci? Este senzațional!”

Jucătoarea echipei din Brașov a adăugat, pentru totalbaschet.ro, că s-a simțit extraordinar după ce a marcat cele patru libere care au decis soarta meciului. ”Mă întrebi cum este să înscrii patru libere cruciale? Este senzațional. Aproape că iți poți ierta toate greșelile pe care le-ai făcut în timpul meciului, dar este și o presiune enormă pe umerii tăi și nu am știut dacă pot face față cu brio la o asemenea probă”, a completat Monica Ivan Urse.

Jucătoarea a declarat că un astfel de final de meci a arătat cum poți face față presiunii. ”Nu cred că m-a schimbat cu ceva faptul că am avut patru libere cruciale pentru soarta partidei. Poate doar că mi-am demonstrat mie că pot face față unei asemenea presiuni. Mă bucur pentru că nu am dezamăgit persoanele care aveau încredere în mine”, a încheiat Monica Ivan Urse.

Meciul dintre Galactica Brașov și Politehnica Național Iași, scor 55-53, a fosu o partidă decisă pe final, în mai puțin de 15 secunde. Formația din Iași a avut, cu mai puțin de 15 secunde înainte de sirenă, un avantaj de patru puncte, scor 53-49. Monica Ivan a înscris din spațiul de trei secunde pentru gazde și a redus din diferență pentru ca, aceeași jucătoare, să transforme patru libere consecutive în urma unor greșeli personale ale adversarelor.

sursa foto: bcsepsi.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!