Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Nova Vita Târgu Mureș a mai oficializat un transfer: Liliana Scarlat Otrocol

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
25.01.2011

Echipa Nova Vita Târgu Mureș, care activează în Divizia B, la feminin, a oficializat, marți, la Federația Română de Baschet, transferul jucătoarei Liliana Scarlat Otrocol. Potrivit totalbaschet.ro, gruparea ardeleană a fost cea mai activă formație în această iarnă, când au sosit în lot nu mai puțin de cinci sportive noi.

Noua achiziție a grupării ardelene a semnat cu echipa din Târgu Mureș doar pentru acest retur și va evolua pe postul de fundaș. Scarlat Otrocol a bifat, în acest sezon, 11 meciuri în Divizia A, pentru Galactica Brașov, având o medie de 8,6 puncte și 2,7 pase decisive pe meci. Sportiva are 1,72 metri înălțime și are 31 de ani.

Liliana Scarlat Otrocol se pregătește alături de echipierele Baschet Club Star București, acolo unde toate junioarele formației din Capitală activează, doar pentru acest sezon, cu dublă legitimare și pentru Nova Vita Târgu Mureș. Obiectivul formației ardelene este promovarea în Divizia A, chiar dacă, după primul turneu de sală, de la Arad, nu a înregistrat nicio victorie.

Echipa de liga a doua CS Nova Vita Târgu Mureș a legalizat, zilele trecute, la federația de specialitate, alte patru transferuri. Luminița Manta, Andreea Nemeș, Emese Gal și Tekla-Boroka Paraidi vor face parte din lotul formației ardelene pentru actualul sezon competițional. Formația de pe Mureș este pregătită de Doru Neagu.

Cele patru formații care se luptă pentru un loc în Divizia A sunt Nova Vita Târgu Mureș, Călin Cent Baia Mare, BC Bball Sfântu Gheorghe și KSE Târgu Secuiesc. Turneul final al Diviziei B va avea loc în perioada 7-9 mai, într-o localitate care va fi stabilită ulterior de Federația Română de Baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!