Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Oficial. FRB a anunțat revocarea procesului de organizare al alegerilor

Oficial. FRB a anunțat revocarea procesului de organizare al alegerilor

Federația Română de Baschet a anunțat oficial revocarea procesului de organizare al alegerilor.

Cum site-ul nostru a anunțat deja, decizia a fost luată în data de 7 mai în cadrul ședinței Consiliului Director, o ședință la care pe lângă cei 14 membri au participat și reprezentantul MTS, dna. Anamaria Sintie, precum și avocații Paul Mincu, Dragoș Balta și Doru Toma.

1. Se aprobă cu majoritate de voturi (13 voturi pentru și 1 abținere), revocarea punctelor 1 și 2 din deciziile Consiliului Director din data de 08.03.2021.


2. Se aprobă cu majoritate de voturi (13 voturi pentru și 1 abținere), revocarea convocatorului de Adunarea Generala ordinară de Alegeri FRB, cu nr 354/09.03.2021.


3. Se aprobă cu majoritate de voturi (12 voturi pentru și 2 abțineri), revocarea punctului 1 din deciziile Consiliului Director din 06.04.2021.


4. Se aprobă cu majoritate de voturi (12 voturi pentru și 2 abțineri), ca Adunarea Generala ordinara de Alegeri FRB să fie convocată după înregistrarea tuturor structurilor sportive afiliate la FRB în Registrul Național al Federațiilor de la Tribunalul București.


5. Se aprobă cu unanimitate (14 voturi pentru) convocarea Adunării Generale ordinare a FRB pentru data de 24 iunie 2021, ora 10, la sediul FRB din Bdul. Basarabia, nr. 39, sector 2, București. Convocatorul va fi trimis tuturor structurilor afiliate la FRB și înregistrate în Registrul National al Federaîiilor de la Tribunalul București.

Vom reveni cu mai multe detalii și reacții legate de acest subiect. 

 

*foto: frb.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ereticus :

    REvocvare
    Nu organizam si noi o adunatura de asta sa votam (ca asa vrea muschi meu) restrangerea tuturor drepturilor si libertatilor de care beneficiaza in momentul acesta precum si deportarea lor in siria pe post de metrese si/sau iepuri..... trebuie sa se antreneze si aia cumva.....sa nu puna AKM-urile la pastrat.......

    cu 2 ani în urmă (10.05.2021) Raspunde
  • uplifter :

    Frb
    Acum ca s-a răzgândit și dl Păun, oare care iepure mai iese din cursa?

    cu 2 ani în urmă (10.05.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!