Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov a câștigat partida cu Phoenix Galați

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.11.2015

Olimpia CSU Brașov a ajuns la a 5-a victorie în această stagiune a Ligii Naționale de Baschet Feminin după ce a trecut pe teren propriu cu scorul de 93-87 în fața lui Phoenix Galați.

Echipa gazdă a început mai bine partida, iar după primele 10 minute avea un avantaj de 6 puncte. Chrisstasia Walter de la Phoenix a făcut ca diferența după primul sfert să nu fie mai mare după ce a marcat un coș de la distanță pentru scorul de 25-19. În sfertul secunt tot brașovencele au condus ostilitățile pe parchet și și-au creat un avantaj și de 15 puncte. Până la pauză, echipa vizitatoare a redus diferența considerabil, 47-39 și partida era deschisă oricărui deznodământ. În sfertul trei, jocul a avut aceiași desfășurare, cu Olimpia CSU Brașov deținând controlul jocului și-a mărit ecartul cu încă 3 puncte. Ultimul act a fost cel mai sepctaculos al întregii partide, interval în care cele două echipe au marcat 65 de puncte. Phoenix a ajuns în mai multe rânduri, după jumătatea sfertului, să fie la o singură posesie în urma gazdelor, însă de fiecare Pesovic, Sharpe și Bartee nu au permis egalarea pentru gălățence. Astfel, după 40 de minute de joc, Olimpia CSU Brașov a trecut cu scorul de 93-87 de Phoenix Galați.

Carla Bartee a fost cea mai bun jucătoare a partidei cu 26 de puncte, 9 recuperăi și 2 pase decisive.Tot de la gazde, Gabriela Irimia a terminat cu 19 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive, iar Janae Sharpe a adunat 18 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive.

Chrisstasia Walter a fost principala remarcată de la oaspete cu 24 de puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive. Myneshia McKenzie a înregistrat un double-double, 22 de puncte și 10 recuperări plus 5 pase decisive, în timp ce Amanda Frost a totalizat 22 de puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!