Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Partida dintre LPS Alba Iulia și Universitatea Cluj a fost amânată

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
22.02.2011

Meciul dintre echipele LPS Alba Iulia și Universitatea Cluj, un joc care ar fi trebuit să aibă loc, marți, în cadrul etapei a patra a Diviziei A2, la feminin, a fost amânat pentru o dată ulterioară, cel mai probabil pe 20 martie.

Antrenorul formației din Cluj, Florin Covaciu, a explicat, marți, pentru totalbaschet.ro, că această decizie a fost luată din cauza programului foarte încărcat al echipei sale. ”Noi venim de la turneul de sală al Campionatului Național feminin Under 20, iar joi trebuie să jucăm și cu Sportul, tot în campionat”, a completat tehnicianul grupării de pe Someș.

Meciul a mai fost amânat, inițial, de Federația Română de Baschet, pentru 22 februarie. Echipa din Cluj a fost prezentă, în perioada 19-22 februarie, la Timișoara, acolo unde a disputat meciurile din cadrul celui de-al doilea turneu de sală al Campionatului Național feminin Under 20.

După patru etape disputate, în Divizia A2, patru echipe sunt la egalitate de puncte, șase, departajate de coșaveraj: Universitatea Cluj, Galactica Brașov, LPS Alba Iulia și CSU Oradea, însă formațiile din Cluj și din Alba Iulia au un meci mai puțin. Politehnica Iași, cu cinci puncte, se află pe locul cinci, în timp ce Sportul Studențesc închide ierarhia pentru pozițiile 9-14 în România.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!