Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Petru Eleș: ”Meciul de la Alexandria nu este capital pentru noi”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
14.02.2011

Managerul general al echipei CSM Satu Mare, Petru Eleș, este de părere că meciul pe care echipa sa îl va susține, marți, la Alexandria, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, la feminin, nu este unul capital pentru gruparea din Satu Mare.

Oficialul formației din Satu Mare a mai spus, luni, pentru totalbaschet.ro, că jucătoarele antrenate de Dan Fleșeriu au evoluat foarte bine în sala Sporturilor din Alexandria, acolo unde atmosfera a fost excelentă la toate partidele cu CST Alexandria, indiferent de sezon.

Petru Eleș a completat: ”Va fi o primă jumătate dintr-o dublă manșă, deci meciul de la Alexandria nu va fi capital pentru noi. Jucăm într-o sală în care totdeauna am fost primiți bine, am fost arbitrați bine, dar am și jucat la fel. Nu văd de ce să se schimbe aceste lucruri tocmai maine”.

Neînvinsă de șapte etape în Divizia A1, echipa CSM Satu Mare va evolua, marți, la Alexandria, în fața formației CS Teleorman, din localitate, în prima manșă din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, la feminin. Partida va începe la ora 18.00 și va fi transmisă în direct de TVR3.

3 comentarii la aceasta stire:
  • tudor :

    Capitala
    Capitala s-a mutat la Satu Mare? E ok...”Managerul general al echipei CSM Satu Mare, Petru Eleș, este de părere că meciul pe care echipa sa îl va susține, marți, la Alexandria, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, la feminin, nu este unul capital pentru gruparea din Capitală.” Nici daca Satu Mare ar fi Capitala anu asta n ar avea nicio sansa in fata Aradului...cel putin asa zice doamna Tocală!

    cu 13 ani în urmă (14.02.2011) Raspunde
  • Bala Valentin :

    erata
    @ tudor: Capitala nu s-a mutat nici la Satu Mare si nici la Arad. A fost o greseala care s-a corectat, ulterior. Va multumim pentru intelegere si pentru erata.

    cu 13 ani în urmă (14.02.2011) Raspunde
  • tudor :

    Glumeam
    Nu e nicio problema...glumeam nitel. Oricum bravo voua pt ce faceti pt baschet cu acest site!

    cu 13 ani în urmă (14.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!