Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Petru Eleș: ”Plusul de valoare și-a spus cuvântul”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
24.02.2011

Managerul echipei CSM Satu Mare, Petru Eleș, a declarat, joi, pentru totalbaschet.ro, că victoria formației sale, scor 62-54, la Alexandria a fost stabilită de plusul de valoare al baschetbalistelor antrenate de Dan Fleșeriu care s-au impus destul de greu în această deplasare.

Oficialul grupării din Satu Mare a precizat, pentru totalbaschet.ro, că formația din Alexandria a încercat să se impună miercuri seara. ”Mă bucur că am învins într-o partidă care, așa cum ne-am așteptat, a fost extrem de grea. Am întâlnit o echipă motivată, cu un antrenor foarte bun și am avut probleme. Din fericire, plusul de valoare, până la urmă, și-a spus cuvântul și am reușit să câștigăm”, a completat managerul grupării ardelene.

Dacă de la majoritatea conducătorilor de cluburi auzim doar reproșuri la adresa oficialilor partidelor, Petru Eleș a ținut să aprecieze prestația arbitrului Alina Pojarnicu: ”Consider că baschetul românesc are o arbitră de mare perspectivă, Alina Pojarnicu, pe care o felicit pentru prestația excelentă și îi urez o carieră fructuoasă!".

”Din punctul meu de vedere, la momentul acesta al campionatului, doar cele două puncte au contat”, a încheiat Petru Eleș, făcând referire la meciul de la Alexandria.

În urma acestui rezultat, CSM Satu Mare a rămas lider în Divizia A1, cu nouă victorii din nouă posibile, în timp ce formația CST Alexandria a acumulat trei meciuri câștigate și cinci pierdute și se află pe locul șase în clasament, după ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad, Sepsi Sfântu Gheorghe și după Bega Danzio Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!