Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Petru Eleș: ”Sepsi are nevoie de victorie după startul ratat de campionat”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
19.02.2011

Managerul echipei CSM Satu Mare, Petru Eleș, a declarat, sâmbătă, pentru totalbaschet.ro, că meciul pe care formația sa îl va susține împotriva echipei LMK Sepsi Sfântu Gheorghe va fi cea mai dificilă întâlnire de până acum pentru gruparea antrenată de Dan Fleșeriu.

Oficialul echipei din Satu Mare a mai spus că Sepsi se află într-o evidentă creștere de formă și că are un lot foarte bun. ”Va fi poate cel mai greu joc de până acum din turul campionatului. Întâlnim o echipă în creștere de formă, care are nevoie de victorie după startul ratat de 2011, si care dispune de multe jucatoare valoroase și experimentate”, a completat managerul grupării din Satu Mare.

Petru Eleș a făcut referire și la jucătoarele pregătite de Dan Fleșeriu: ”În ceea ne privește, se simte puțin oboseala după drumurile lungi din ultima perioadă, dar sunt convins ca fetele noastre vor da totul pe teren. În concluzie, un meci fără o favorită certă, dar în care sper să ne impunem”.

Înainte de această partidă, CSM Satu Mare este lider în Divizia A1, cu șapte victorii din tot atâtea posibile, în timp ce Sepsi se află pe locul cinci în clasament, cu trei meciuri câștigate și trei pierdute.

1 comentariu la aceasta stire:
  • ioana_271 :

    .
    Sa castige cine e mai bun.....Sepsi e favorita:)

    cu 13 ani în urmă (19.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!