Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Porsche Poole este din nou jucătoarea Aradului

Porsche Poole este din nou jucătoarea Aradului

FCC Baschet UAV Arad a transferat-o pe Porsche Poole pentru restul sezonului actual, a anunțat pe site-ul oficial gruparea de pe malul Mureșului. Baschetbalista din SUA este obișnuită cu întrecerea internă, după ce a mai jucat în trecut tot la Arad, dar și la Târgoviște.

În sezonul trecut, Poole a evoluat la Rheinland Lions în liga a doua germană. Acolo, jucătoarea de 31 de ani a înregistrat medii statistice de 20 de puncte, 6.1 recuperări, 3.5 assist-uri și 1.6 intercepții în 8 partide.

Stagiunea 2018-2019 a petrecut-o la CSM Târgoviște, unde a avut 11.1 puncte, 2.8 recuperări, 2.2 pase decisive și 1.1 intercepții pe întâlnire în cele 27 de meciuri din LNBF. Alături de formația dâmbovițeană a câștigat două titluri de campioană națională (2014, 2015) și o cupă a României (2017).

Porsche Poole s-a mai aflat în lotul echipei arădene în sezonul 2017-2018, când a strâns medii statistice de 13.7 puncte, 3.6 recuperări, 3.3 pase decisive și 1.6 intercepții în 19 meciuri jucate în campionat, fiind cea mai bună marcatoare a grupării galben-albastre.

Aceasta poate evolua pe pozițiile 2-3 iar cariera în Europa și-a început-o la Hapoel Petah Tikva din Israel, în anul 2012.

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!