Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Predrag Stanojcic: „În această serie Olimpia CSU Brașov a fost o echipă mai bună”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
17.04.2019

Phoenix Știința Constanța a pierdut acasă cu 64-76 meciul patru cu Olimpia CSU Brașov și formația de sub Tâmpa a obținut calificarea în semifinale cu 3-1 la general. Pentru Phoenix Știința a fost prima participare în play-off-ul LNBF, iar antrenorul Predrag Stanojcic crede că elevele sale ar fi putut să obțină încă o victorie cu mai multă concentrare, dar recunoaște că adversarele au fost mai bune în această serie.

„Este un lucru mare pentru noi intrarea în play-off. Acesta continuă, mai avem bătălia locurilor 5-8. În ceea ce privește duelul cu Brașovul, am reușit să le batem în deplasare. Cu mai multă concentrare sigur puteam să mai câștigăm un meci, dar în această serie Olimpia CSU Brașov a fost o echipă mai bună. Este o echipă mai experimentată decât noi și au jucat cu mai multă dorință. Jucătoarele lor au știut ce au vrut.

Noi trebuie să creștem pentru așa ceva. Fiecare minut pe care o jucătoare îl petrece în teren trebuie meritat. Poate n-am meritat să facem mai mult în primul sezon și, cu siguranță, nu este ușor atunci când pierzi. Ne rămâne să finalizăm sezonul împreună, ca o echipă, mai sunt multe meciuri de jucat. Nu există relaxare până când nu terminăm treaba”, ne-a declarat Predrag Stanojcic.

A fost singura serie din primul tur de play-off care nu s-a terminat în numărul minim de meciuri. Phoenix Știința Constanța a fost singura echipă care s-a impus în primul tur pe terenul adversarei mai bine clasate, după 72-69 în primul meci. Olimpia CSU Brașov a câștigat următoarele trei partide cu 73-59, 65-56 și 76-64 și a obținut a patra calificare la rând în semifinalele Ligii Naționale.

Phoenix Știința Constanța va continua în lupta pentru locurile 5-8. În turul următor elevele lui Predrag Stanojcic vor întâlni Universitatea Cluj, după sistemul 2 din 3 partide. Prima va fi găzduită de constănțence (mai bine clasate la finalul sezonului regulat) în 22 aprilie, urmând ca jocul doi să se dispute la Cluj-Napoca în 26 aprilie. Dacă va fi nevoie de meci decisiv, acesta se va disputa în 30 aprilie, pe terenul formației mai bine clasate.

*foto: Phoenix Stiinta Constanta facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!