Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Programul etapei a șaptea din Liga Națională de Baschet Feminin

Programul etapei a șaptea din Liga Națională de Baschet Feminin

Etapa cu numărul șapte, ultima din turul Ligii Naționale de Baschet Feminin, debutează în cursul acestei zilei, 20 decembrie, și va aduce în același timp ultimele dueluri din anul 2023.

Primul meci va avea loc la Brașov, după care la câte o zi distanță se vor juca următoarele partide. Derby-ul dintre CSM Constanța și Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe nu a fost încă programat exact, potrivit frbaschet.ro.

Programul etapei a șaptea arată astfel:

  • Olimpia CSU Brașov - CS Universitatea Cluj-Napoca – miercuri, 20 decembrie, ora 16.00 live pe FRB TV
  • FCC Baschet UAV Arad - CSM Târgu Mureș – joi, 21 decembrie, ora 18.30 live pe FRB TV
  • CSM Târgoviște - Rapid București – vineri, 22 decembrie, ora 17.00 live pe FRB TV
  • CSM Constanța - Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe – sâmbătă, 23 decembrie, ora disputării nu apare pe site-ul FRB până în momentul redactării acestui articol

Primele în clasament sunt finalistele de anul trecut, Sepsi și Constanța, ambele cu 6-0 bilanț. Aradul închide podiumul cu 4-2, iar U Cluj urmează pe locul 4 cu 3-3. Există o egalitate între Târgoviște și Rapid înaintea meciului direct, ambele fiind cu 2-4, iar pe ultimele poziții sunt Brașovul (1-5) și Târgu Mureș (0-6).

*foto: Facebook Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!