Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Revista Presei. Prosport: ”Ildiko Vass, singurul președinte de club care joacă pentru echipa sa”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
15.02.2011

Mass media de specialitate tratează, marți, mai multe subiecte interesante. În prim plan rămân, totuși, meciurile din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, atât la masculin cât și la feminin. La băieți întrecerea a ajuns la cea de-a doua manșă în timp ce la fete se dispută partidele tur.

Meciul dintre CST Alexandria și CSM Satu Mare este tratat, pe larg, de ediția online a cotidianului Gazeta de Nord-Vest. Sursa citată menționează că, după succesul lejer obținut în campionat, la Rapid, baschetbalistele de la CSM Satu Mare încearcă să obțină un rezultat bun și la Alexandria.

Ziarul Unirea a postat o declarație a antrenorului formației LPS Alba Iulia, George Lăncrănjan, prin care acesta acuză arbitrajul meciului dintre echipa sa și Sportul Studențesc, partidă desfățurată la București și încheiată cu victoria grupării ardelene, scor 62-51.

Prosport a publicat un material despre Ildiko Vass (foto, la minge), baschetbalista fiind singurul preşedinte de club din sportul românesc care în acelaşi timp este şi jucător. Potrivit sursei citate, jucătoarea se ghidează după deviza "Dacă ai încredere şi ştii ce vrei, poţi să obţii multe".

Ediția online a sportarad.ro a postat un fotoreportaj de la finala Ligii Europei Centrale, întrecere disputată weekend-ul trecut la Arad. Formația BC ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad s-a impus în această competiție, după ce a câștigat finala cu Bemaco Presov.

Portalul sport365.ro anunță, într-un material publicat luni, că presa germană laudă prestația Dianei Pop, jucătoare care evoluează în Germania, pentru echipa de primă ligă TSV 1880 Wasserburg. În ultima etapă, gruparea româncei s-a impus pe teren propriu, scor 84-74, în fața rivalelor de la TV Saarlouis.

Infoportal.ro publică meciurile care vor avea loc în sferturile de finală ale Cupei României, la masculin. Sursa citată anunță arbitrii tuturor celor patru jocuri și orele de disputare ale meciurilor.

sursa foto: bcsepsi.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!