Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sâmbătă se reia Liga Națională de baschet feminin cu faza a doua

Sâmbătă se reia Liga Națională de baschet feminin cu faza a doua

Prima rundă din faza a doua a campionatului feminin are loc în acest weekend, cu meciuri din grupele A și B. Sâmbătă, 11 ianuarie, vor avea loc trei meciuri din prima grupă valorică:

Olimpia CSU Brașov - ACS Sepsi SIC (ora 17:00)

CSM Satu Mare - CS Universitatea Cluj-Napoca (ora 18:00)

FCC Baschet Arad - CSM Târgoviște (ora 18:30, FRB TV)

Olimpia Brașov a intrat pe ultima poziție în Grupa A valorică, în timp ce Sepsi ocupă prima poziție. Formația din Sfântu Gheorghe a avut câștig de cauză în ambele meciuri directe din sezonul regulat, scor 76-43 pe teren propriu și 88-61 în deplasare.

CSM Satu Mare ocupă locul doi în clasamentul Grupei A, iar echipa universitară a intrat în faza a doua pe locul cinci. Ultimul confruntare directă dintre cele două a avut loc chiar acum o săptămână, sătmărencele reușind să se impună pe malul Someșului cu scorul de 54-77. În partida tur din sezonul regulat, Satu Mare a câștigat acasă cu 68-54.

Cel mai interesant duelul al etapei are loc în Sala Sporturilor ”Victoria” din Arad, acolo unde își dau întâlnire două mari rivale, care au jucat de multe ori partide cu trofeul pe masă. Meciul dintre FCC Baschet Arad și CSM Târgoviște va fi transmis în format live video pe youtube de către FRBTV. Aflându-se pe locurile 3 și 4, cele două echipe s-au întâlnit în acest sezon în Cupa României în luna octombrie. A fost atunci 60-53 pentru Târgoviște pe teren propriu și 78-37 pentru galben-albastre în returul din vestul țării.

În grupa B valorică sunt programate următoarele meciuri:

CSU Rookies Oradea - BC Sirius Târgu Mureș (sâmbătă, ora 13:00)

CS Agronomia București - CS Rapid București (sâmbătă, ora 17:00)

Phoenix Știința Constanța - CSM Alexandria (duminică, ora 18:00)

*Foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!