Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat că echipa are datorii către jucătoare

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
16.02.2011

Site-ul oficial al echipei LMK Sepsi Sfântu Gheorghe a publicat, marți, un comunicat de presă prin care face câteva lămuriri referitoare la situația financiară a formației pregătite de Attila Vereș.

Conducerea grupării din Sfântu Gheorghe a recunoscut că mai există datorii către sportive și că situația financiară a clubului nu este excelentă deoarece ”mai există plăți atât către furnizori cât și către jucătoare”, după cum se arată în comunicatul de presă, citat de totalbaschet.ro.

”Încă de la sfârşitul lunii august au început pregătirile şi implicit cheltuielile pentru actualul sezon 2010-2011. În cele 6 luni trecute până la data de astăzi, SEPSI BC a reuşit să reziste cu cheltuielile, deşi încasările au fost de 150.000 lei de la Consiliul Local Sfântu Gheorghe, 50.000 lei de la Consiliul Judeţean, numai cei peste 100.000 lei venituri proprii încasate până acum din sponsorizări, parteneriate, abonamente, bilete etc. făcând ca situaţia plăţilor să fie ţinută sub un oarecare control la echipă, dar trebuie să se ştie că restanţe la plăţi există încă şi la jucătoare, dar şi la furnizori. O situaţie greu de evitat în condiţiile în care clubul a primit 200.000 de lei din cei 700.000 promişi, în primele 6 luni din cele 9 luni ale sezonului. Conform înţelegerilor din vara trecută, Consiliul Local Sfântu Gheorghe va achita în cel mai scurt timp, deoarece săptămâna trecută a fost adoptat bugetul municipiului, suma de 200.000 lei, acoperind integral partea sa de cofinanţare pentru acest sezon, de 350.000 lei”, se arată în comunicat.

Pentru a putea vedea tot comunicatul de presă, accesați acest link...

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!