Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi-SIC câștigă fără emoții confruntarea cu CSM Târgoviște

Sepsi-SIC câștigă fără emoții confruntarea cu CSM Târgoviște

În a doua parte a zilei de vineri s-au disputat trei meciuri în Liga Națională de baschet feminin. Sepsi, Târgoviște și Rapid au fost formațiile ce s-au impus în ultimele dueluri din ziua 1 a turneului 6.

FCC Baschet UAV Arad - CSU Rookies Oradea 94-18 (31-4, 18-3, 22-1, 23-10)

Așa cum era de așteptat, formația galben-albastră s-a instalat repede la conducerea partidei de pe teren propriu. La pauză, diferența de scor era de 42 de puncte în favoarea Aradului, 49-7. Până la final, antrenorul Bogdan Bulj a putut să ruleze toată echipa și să exerseze diverse scheme de joc. Americana Porsche Poole a redebutat pentru trupa arădeană și a aruncat fără greșeală de la 2 puncte (10/10).

Principalele marcatoare

Arad: Poole 22 de puncte, Fodor 17 puncte, Akathiotou 12 puncte

Oradea: Farago 6 puncte, Medvei 4 puncte, Roșu 4 puncte

 

Rapid București - CSM Alexandria 57-55 (10-10, 17-14, 19-13, 11-18)

După un început de partidă foarte echilibrat, Rapidul s-a distanțat la 8 puncte la jumătatea sfertului doi, 23-15. În apropierea pauzei, Alexandria a venit la un punct în spatele adversarului, 25-24. După prima repriză, scorul era 27-24 în favoarea trupei din Capitală.

La reluare, Rapidul a găsit energiile necesare pentru a se distanța pe tabelă, astfel că înaintea ultimelor zece minute tabela arăta 46-37. După patru minute scurse din sfertul patru, Alexandria a trecut la conducere, 50-51, însă bucureștencele s-au distanțat prin Burlakova și Bejan, 56-51. Paloma Cucu a pus patru puncte pe tabelă iar cu 12 secunde rămase din meci scorul era 56-55. Până la urmă, Flori Diaconu a trecut în dreptul liniei de fault și a marcat una dintre cele două libere acordate pentru a stabili scorul final.

Principalele marcatoare

Rapid: Natalia Burlakova 25 de puncte, Teodora Manea 12 puncte

Alexandria: Paloma Cucu 24 de puncte, Cătălina Crăciunescu 15 puncte

Sepsi-SIC - CSM Târgoviște 89-38 (20-14, 21-8, 21-7, 27-9)

Sepsi Sfântu Gheorghe a continuat seria victoriilor din campionat cu un succes în fața unei vechi rivale. Târgoviște a avut 5-0 și 9-7 în startul partidei, însă Gardner și Părău au scuturat plasa pentru a schimba scorul la 11-18. Stoenescu a găsit ținta de la mare distanță, dar Părău a transformat două libere pentru a închide primul sfert.

În actul doi, Sepsi a avut o evoluție superioară celei din prima secvență a jocului și s-a distanțat treptat pe tabelă. Astfel, la pauza întâlnirii elevele lui Zoran Mikes aveau un avantaj de 19 lungimi, 41-22. Formația covăsneană nu le-a permis adversarelor să marcheze prea mult nici în partea a doua, iar înaintea sfertului patru tabela arăta 62-29 pentru Sepsi.

Principalele marcatoare

Sepsi: Gardner 24 de puncte, Ghizilă 14 puncte, Tobin 12 puncte, Pavlopoulou 11 puncte

Târgoviște: Irimia 10 puncte, Chivu 5 puncte, Ghiță 4 puncte, Croitoru 4 puncte

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!