Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a câștigat primul meci cu Olimpia Brașov

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.03.2015

Formația Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a trecut pe teren propriu de Olimpia CSU Brașov cu scorul de 76-42 (16-12, 14-10, 28-7, 18-13) în prima partidă din faza inaugurală a play-off-ului din LNBF. 

Principalele remarcate ale echipei din Sfântu Gheorghe în acest meci au fost J. Jeffery 18 puncte (10 recuperări), T. Harrison 17, T. Marshall 15 (14 recuperări) și S. Murphy 11 (14 recuperări). De cealaltă parte, de la Brașov, B. Jones a terminat cu 20 de puncte marcate. 

Meciul secund dintre cele formații se va duminică, sub Tâmpa, începând cu ora 16:00. 

Vom reveni cu cronica meciului!


La pauza meciului dintre Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Olimpia CSU Brașov, formația din Sfântu Gheorghe are 8 puncte în avantaj, scor 30-22 (16-12, 14-10). Acest meci este primul al seriei din prima fază a play-off-ului.

J. Jeffery cu 9 puncte, T. Harrison cu 8, T. Marshall cu 6 și 8 recuperări, respectiv S. Murphy cu 5 și 9 recuperări, au fost cele mai bune jucătoare ale gazdelor în primele 20 de minute. De cealaltă parte, din trupa pregătită de Dan Calancea, B. Jones a marcat mai mult de jumătate din punctele echipei, 12 la număr. 

Vom reveni cu amănunte din Sala „Kati Szabo”! 


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!