Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, la o victorie distanță de titlul de campioană a României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.04.2015

LNBF

Play-off / Finala

M3: Miercuri, 15 aprilie - Ora 19:00

DolceSport

M4 (dacă e necesar): Joi, 16 aprilie - Ora 19:00

DolceSport

Sala Sporturilor Târgoviște

0-2 Fișa meciului 2-0

CSM Târgoviște și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe își vor da din nou întâlnire în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin, de această dată însă cu ocazia Meciului 3, respectiv a Meciului 4 în cazul în care va fi nevoie. Ambele confruntări se vor disputa în Sala Sporturilor din Târgoviște, miercuri și joi, de fiecare dată cu începe de la ora 19:00.

După ce au câștigat primele două confruntări de pe teren propriu, Sepsi SIC are la dispoziție 3 meciuri în care poate sa-și adjudece victoria care să-i aducă primul trofeu de campioană a României. De cealaltă parte, echipa cu 11 titluri de campioană la activ, CSM Târgoviște, va încerca în fața propriilor fani să câștige cele 2 meciuri de pe teren propriu și implicit să trimită seria în decisivul de la Sfântu Gheorghe, acolo unde se va da o luptă cu trofeul pe masă pentru ambele combatante. 

Meciurile din Sala „Kati Szabo” au fost extrem de echilibrate, fiind câștigate de gazde la un punct diferență, 66-65, respectiv la 5 puncte diferență, scor 68-63. Având în vedere acest lucru, dar și faptul că Târgoviște va juca în propriul fief, iar oaspetele vor simți o anumită presiune jucând cu trofeul la vedere, covăsnencele fac o mare greșeală dacă deja se văd în postura de campioane. 

Până în prezent, în acest sezon competițional, cele două echipe s-au întâlnit de 2 ori în arena de lângă Turnul Chindiei, acolo unde gazdele s-au impus o dată, iar Sepsi a câștigat la rândul său un meci. Per total, sezonul 2014-2015 le-a pus față în față pe Târgoviște și Sfântu Gheorghe de 5 ori, timp în care 4 victorii le-au revenit celor de la Sfântu Gheorghe, respectiv una singură gazdelor de miercuri și eventual joi. 

Partida cu numărul 3 din seria CSM Târgoviște vs. Sepsi SIC Sfântu Gheorghe va fi transmisă în direct de postul de televiziune DolceSport și va fi arbitrată de un trio pe care ne-am obișnuit să-l vedem în campionatul masculin: Ciprian Stoica, Mircea Șerban și Alin Faur. Comisar din partea Federației Române de Baschet va fi clujeanul Doru Vinași. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!