Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi SIC și Olimpia CSU Brașov se duelează la Sfântu Gheorghe

Radu Bărăian

Radu Bărăian
30.01.2015

LNBF

Etapa 21

Sâmbătă, 31 ianuarie - Ora 18:00

Sala „Kati Szabo” Sfântu Gheorghe

18-2 Fișa meciului 13-7

Liderul la zi din Liga Națională de Baschet Feminin, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, joacă pe teren propriu în etapa a 21-a împotriva formației Olimpia CSU Brașov. Confruntarea va avea loc în Sala „Kati Szabo”, sâmbătă, începând cu ora 18:00. 

Gazdele pornesc din postura de favorite certe în fața brașovencelor, acestea din urmă nereușind să câștige până în prezent în fața celor din Sfântu Gheorghe. Cele două echipe s-au întâlnit de 5 ori, toate fiind câștigate de Sepsi, ultimul meci consemnându-se în turul actualei ediții de campionat, atunci când fetele lui Zoran Mikes s-au impus cu 75-62. 

Înaintea duelului de mâine, Sfântu Gheorghe are la activ 38 de puncte acumulate, 18 victorii și 2 înfrângeri. De cealaltă parte, Olimpia ocupă poziția a 6-a cu 33 de puncte și un bilanț de 13 meciuri câștigate și 7 pierdute. În runda precedentă, Sepsi s-a impus în deplasare pe terenul celor de la CSU Oradea, scor 81-51, în timp ce echipa de sub Tâmpa a dispus în propriul fief de Phoenix Galați, scor 89-63. 

Cu 6 etape rămase din sezonul regulat, echipa din Sfântu Gheorghe va face orice îi stă în putință să câștige toate meciurile și implicit să pornească în play-off de pe cea mai bună poziție. De cealaltă parte, Brașovul are nevoie de cât mai multe victorii până la final pentru a termina pe un loc cât mai bun înaintea demarării post-sezonului. 

Cei doi arbitri care vor oficia meciul de mâine sunt Andrada Csender și Costin Bogdănescu, în timp ce comisar din partea Federației Române de Baschet va fi Marius Marinescu. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!