Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Stacey Nolan: ”Este cel mai fericit moment din cariera mea de antrenor”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
13.02.2011

Antrenorul echipei BC ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad, Stacey Nolan, a declarat, la câteva minute după ce gruparea ardeleană a cucerit Liga Europei Centrale, că adjudecarea acestui trofeu este cel mai frumos moment din cariera sa, ca tehnician.

”Nu am mai cucerit niciun trofeu european până acum. Este un moment unic în carieră și mă bucur enorm pentru tot ceea ce am realizat. Felicit fetele pentru această performanță, publicul pentru modul în care ne-a încurajat și vreau să-i mulțumesc și mamei mele pentru că a fost mereu alături de mine”, a completat antrenorul echipei din Arad.

Stacey Nolan este de părere că, după această victorie, ICIM nu trebuie să se gândească la Euroliga feminină. ”Trebuie să facem totul așa cum trebuie. Avem de luptat pentru campionat, încercăm să câștigăm titlul în România. După aceea înclin să cred că o participare în EuroCup Women ar putea fi alegerea optimă pentru noi”, a apreciat tehnicianul.

Echipa BC ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad a câștigat, duminică seară, pe teren propriu, turneul final al Ligii Europei Centrale. În ultimul act, formația pregătită de Stacey Nolan a trecut de Bemaco Presov (Slovacia), cu scorul de 62-50.

1 comentariu la aceasta stire:
  • protv :

    CORECT
    Bravo coach ai fost cu capul limpede.... fibacup ,pas cu pas dar....cu jucatoare de peste 35 ani ,cam greu mai ales ca vor sa stea si 35 de min. pe teren....iti mai trebuie 2 ani sa le cunosti ,interesul lor e altul NU baschetul ci banii????

    cu 13 ani în urmă (13.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!