Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Stacey Nolan: ”Nu e vina mea că alte echipe din România nu au o bancă puternică”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
02.02.2011

Antrenorul echipei BC ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad, Stacey Nolan, a declarat, miercuri, pentru totalbaschet.ro, după victoria formației sale, scor 71-64 la Sfântu Gheorghe, că doar relaxarea din final a sportivelor sale a făcut ca diferența să fie atât de mică.

Tehnicianul de peste Ocean a mai precizat că ”o echipă puternică are nevoie de o bancă puternică”. ”Acest lucru îl spun și l-am spus încă de la primele noastre meciuri. Pentru a te putea bate la titlu ai nevoie de jucătoare care să evolueze la nivelul titularelor”, a completat Nolan.

Referitor la declarația antrenorului din Sfântu Gheorghe, Attila Vereș, potrivit căreia diferența a fost făcută de rezerve, Stacey Nolan a replicat: ”Nu este vina mea că, la alte cluburi din România, nu s-a construit o bancă puternică și s-a pus accentul doar pe cinci sau șase sportive”.

Tehnicianul grupării din Arad a mai adăugat că toate jucătoarele sale au avut și vor avea aceeași șansă pe teren. ”Toată lumea trebuie să evolueze. Am fost norocoși pentru că am fost o echipă și am arătat că am trecut peste ce a fost mai greu”, a completat Stacey Nolan.

Întrebat cum își explică ecartul destul de mic din final, Nolan a completat: ”În primele trei sferturi noi am evoluat foarte bine. În ultima perioadă ne-am relaxat și așa au intrat gazdele în meci. Sincer să fiu, dacă Anemarie Parău ar fi fost mai atentă eu zic că partida s-ar fi complicat și mai mult”.

După victoria de la Sfântu Gheorghe, echipa BC ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad a devenit lider în Divizia A1, cu patru victorii din cinci posibile, fiind urmată de CSM Satu Mare, cu patru victorii din patru meciuri, însă echipa antrenată de Dan Fleșeriu are un meci mai puțin disputat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!