Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Stacey Nolan: ”Rapid a pierdut o jucătoare importantă”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
24.02.2011

Antrenorul echipei ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad, tehnicianul american Stacey Nolan, a recunoscut, joi, că echipa Rapid București a pierdut o jucătoare importantă și că forța ofensivă a grupării din Capitală, în acest sezon, va fi diminuată.

Formația din Arad va disputa, sâmbătă, un meci în cadrul Diviziei A1, chiar cu formația din Capitală. ”Rapid a pierdut o jucătoare importantă, Florina Diaconu. Chiar și așa nu vor trata disputele ușor, pentru că fiecare partidă este una importantă. Și noi ne respectăm adversarii”, a mai spus Stacey Nolan pentru sportarad.ro.

Florina Diaconu este liderul la zi în clasamentul coșgheterilor Diviziei A1, la feminin. Jucătoarea a marcat, în această ediție de campionat, 38 de puncte în partida dintre Rapid și Sportul, scor 81-66. Diaconu are o medie de 19,5 puncte, 6,3 recuperări și 3,3 pase decisive pe meci, totalizând un indice de eficiență de 16,1 unități pe joc.

Antrenor și al echipei naționale de senioare, Stacey Nolan nu o va putea convoca pe Florina Diaconu pentru turneul de recalificare din Italia ce contează pentru accederea la Campionatul European feminin din 2011.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!