Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Stacey Nolan: ”Sepsi are tot ceea ce-i trebuie pentru a câștiga cu ICIM”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
30.01.2011

Echipa BC ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad va disputa, miercuri, la Sfântu Gheorghe, meciul cu LMK Sepsi, din localitate, partidă ce contează pentru etapa a șasea a Diviziei A1. Jocul a fost devansat de FRB deoarece formația antrenată de Stacey Nolan va disputa, în perioada 12-13 februarie, Turneul Final al Ligii Europei Centrale la feminin.

Tehnicianul grupării din Arad, Stacey Nolan, a programat un antrenament chiar duminică seară, în Sala Sporturilor ”Victoria”. Nolan a declarat pentru totalbaschet.ro, că formația din Sfântu Gheorghe are toate șansele să se impună în meciul cu ICIM.

”Va fi un meci greu la Sfântu Gheorghe. Au un public entuzist acolo, jucătoare excelente, de fapt au tot ceea ce le trebuie pentru a câștiga partida. Le cunosc foarte bine echipa, cu excepția jucătoarei Andrea Walker. Avantajul nostru este că avem o bancă mai lungă, însă trebuie să rămânem concentrați și să ne apărăm așa cum am făcut-o până acum”, a completat Stacey Nolan pentru totalbaschet.ro.

Jucătoarele formației din Arad au fost prezente la antrenament, duminică, timp de 90 de minute, începând cu ora 19.00. Ședința de pregătire a fost programată de Stacey Nolan exact la ora meciului de la Sfântu Gheorghe.

Marcel Urban: ”Ne vom antrena și la Târgoviște”

Managerul echipei din Arad, Marcel Urban, a declarat, duminică, pentru totalbaschet.ro că formația antrenată de Stacey Nolan va reveni în localitate abia după meciul cu Olimpia, de luni, 7 februarie, din campionat.

”Final Four-ul Ligii Europei Centrale a făcut să avem un program foarte încărcat. După meciul de la Sfântu Gheorghe vom pleca spre Târgoviște, unde vom rămâne și vom pregăti partidele cu Rapid, de la București, și cu Olimpia, din campionat. Abia după aceea ne vom întoarce la Arad”, a spus managerul echipei ICIM.

Marcel Urban a mai adăugat că gruparea din Arad va mai avea luni, 31 ianuarie, încă două antrenamente în propria sală, după care se va pleca spre Sfântu Gheorghe. ICIM se află pe locul al doilea în Divizia A1, cu trei victorii din patru posibile.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!