Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Stefanie Murphy: „O zi mare, dar, în același timp, o zi ca oricare alta în care avem un meci de jucat”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.04.2015

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe joacă astăzi probabil cel mai important meci din istoria clubului, un meci cu trofeul pe masă, trofeul suprem din baschetul feminin românesc. Echipa pregătită de Zoran Mikes are 2-0 la general în finala campionatului cu CSM Târgoviște, iar acum seria s-a mutat în fieful fetelor lui Dan Fleșeriu. Astfel, echipa din Sfântu Gheorghe are la dispoziție 3 meciuri în care trebuie să obțină un succes pentru a pune mâna pe trofeu. 

Una dintre cele mai importante piese din agrenajul celor de la Sepsi, pivotul american Stefanie Murphy, a stat de vorbă cu site-ul nostru despre acest Meci 3 al seriei care îi va putea aduce clubului covăsnean primul titlul de campioană a României din istorie. 

„Astăzi este o zi mare, dar, în același timp, o zi ca oricare alta în care avem un meci de jucat. Mergem acolo pregătite atât mental cât și fizic pentru orice ne va apărea în cale. Desigur, va fi foarte dificil să jucăm în sala lor, să evoluezi în deplasare nu este niciodată ușor, dar nu este primul nostru meci în această arenă. Ceea ce ne mai ajută este și faptul că vom avea fanii în spatele nostru. Având 2-0 la general este un sentiment plăcut, dar seria încă nu este jucată. Trebuie să demonstrăm astăzi pe teren, iar apoi vom vedea dacă rezultatul va fi în favoarea noastră. Cea mai dificilă parte când vine vorba să joci împotriva celor de la Târgoviște este că majoritatea jucătoarelor au mai fost în această poziție, așadar au experiența finalelor de campionat. Noi, din punct de vedere moral, sunt foarte sus, dar aș vrea să repet, seria încă nu e gata și trebuie să demonstrăm încă o dată de ce suntem în stare”, a afirmat Murphy într-o declarație acordată TotalBaschet

Startul întâlnirii de azi se va da la ora 19:00, jocul fiind televizat de DolceSport. Dacă Sepsi va reuși să se impună, atunci seria se încheie cu gruparea din Sfântu Gheorghe premiată cu medaliile de aur, iar în caz contrar, dacă Târgoviște câștigă, seria se prelungește cu Meciul 4, care este programat mâine, începând cu ora 19:00. Dacă campioanele en-titre de la Târgoviște vor câștiga ambele meciuri de pe teren propriu, atunci seria se mută la Sfântu Gheorghe pentru decisivul în care ambele combatante vor juca cu trofeul pe masă. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!