Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Surse. Mihai Săndulache ar fi fost suspendat 6 luni

Surse. Mihai Săndulache ar fi fost suspendat 6 luni

O singură decizie luată după ședința susținută de președintele FRB, Carmen Tocală, în compania Colegiului Central de Arbitri și ai Comisiei de Comisari a FRB. Astfel, potrivit mai multor surse din lumea baschetului românesc, în urma ședinței arbitrul Mihai Săndulache ar fi fost suspendat preț de șase luni.

Reamintim că Mihai Săndulache a ajuns din nou în atenția publică după un arbitraj extrem de contestat în cadrul meciului dintre CSM Alexandria și FCC Arad, din ultima rundă din sezonul regulat al LNBF.

Cum Liga Națională mai așteaptă o singură semifinalistă (în seria dintre CSM Satu Mare și ACS Târgu Secuiesc se joacă decisiv), practic suspendarea primită de Mihai Săndulache înseamnă că acesta mai ratează doar fazele superioare ale playoff-ului LNBF, el nefiind un arbitru care să se afle prea des la centru în meciurile din LNBM, după cum arată și arhiva site-ului nostru.

Între timp așteptăm o decizie oficială din partea FRB cu privire la alte decizii care ar fi putut fi luate în urma acestei ședințe.

*foto: Alina Cojocaru

1 comentariu la aceasta stire:
  • T TI :

    arbitraj cu semnul ?
    Acest pseudoarbitru Sandulache,nu a condus nici un joc vazut de mine fara greseli.Unele greseli se vedeau vadit intentionate in favoarea unor echipe.iar alteori se putea accepta ca neatentie sau greseli neintentionate.Imi aduc aminte de eliminarea celor doi antrenori de la SEPSI SIC la finalul jocului,unde decizia a fost absolut interpretabila,dar s-a vazut clar,ca a fost pregatit pentru aceasta decizie din timp.

    cu 2 ani în urmă (09.04.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!