Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

”U” Cluj este la un pas de colaps, la feminin?

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
31.01.2011

Secția de baschet feminin a ”U” Cluj se află în colaps din cauza datoriilor acumulate față de jucătoare și antrenori, după cum informează ediția online a ucluj.ro.

Potrivit sursei citate, ultimul salariu a fost achitat abia în octombrie 2010, după cum au declarat, sub protecția anonimatului, încă de acum o săptămână, jucătoare din lotul echipei feminine. La Federația Română de Baschet nu s-a înregistrat, până la această oră, niciun memoriu din partea unei baschetbaliste din Cluj pentru a deveni liberă de contract.

Ediția online a ucluj.ro mai anunță faptul că, în cadrul secțiilor de baschet și de volei, ambele la feminin, ”atmosfera este foarte tensionată şi că sportivele iau în calcul posibilitatea intrării în grevă spontană”.

foto: Gabriel Bâlă
foto flash: Nagy Melinda

Citiți aici declarația antrenorului Florin Covaciu referitoare la problemele de la ”U”.

Citiți aici declarația sub protecția anonimatului a mai multor jucătoare din cadrul echipei ”U”.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara fernando_feru :

    Pacat
    Ar fi pacat ca U Cluj sa se destrame. Este o echipa de traditie in Romania si nu merita asta.Sper sa se remedieze lucruriile si sa revina la normal

    cu 13 ani în urmă (31.01.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!