Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Vass: ”Patru echipe se vor bate, anul acesta, la titlu”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
20.01.2011

Jucătoarea echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Ildiko Vass (foto, la minge), este de părere că formația sa poate ajunge finală și că Aradul are prima șansă în lupta pentru aur, în Divizia A1. ”Se vede acest lucru. La ce buget și la ce jucătoare sunt acolo, ICIM are prima șansă. Satu Mare are un lot foarte bun și se poate lupta pentru aur, însă și Sepsi dar și Craiova au posibilitatea de a ajunge în ultimul act anul acesta”, a declarat, Vass, pentru totalbaschet.ro.

Chiar dacă a lipsit la primul meci al echipei sale, fiind accidentată, Ildiko Vass este de părare că echipa Sepsi Sfântu Gheorghe păstrează șanse de a disputa finala actualei ediții de campionat. Vass a declarat, joi, pentru totalbaschet.ro, că, pentru titlu, se bat patru echipe: ICIM Arad, CSM Satu Mare, SCM CSS Universitatea Craiova și Sepsi.

Referitor la meciul de miercuri, cu CST Alexandria, scor 69-61, disputat la Sfântu Gheorghe, Ildiko Vass a spus că formația oaspete a venit la victorie. ”Acum este un campionat mai echilibrat și toată echipele doresc să fie în primele patru locuri. Alexandria a venit să ne învingă, acest lucru este clar, însă noi am știut să gestionăm mai bine anumite momente din acest meci, în care am condus și la o diferență de 12 puncte”, a completat jucătoarea.

Întrebată care sunt șansele ca Sepsi să ajungă în ultimul act, Ildiko Vass a răspuns: ”Părerea mea este că avem șanse să jucăm finala, însă va depinde foarte mult de forma noastră sportivă. Eu am încredere în actualul lot de jucătoare și, chiar dacă sunt bani puțini, asta nu înseamnă că nu ne vom bate pentru primul loc”.

Ildiko Vass  nu a evoluat în prima etapă, în meciul de la Craiova, deoarece a avut o întindere la spate. ”Nu am vrut să risc nimic și nu am jucat. Este, poate, prima oară în cariera mea când am pus sănatatea în fața unui joc important. Nu a fost ușor să iau decizia asta și este adevărat că absența mea a influentat jocul, mai ales că avem două sportive noi, care încă nu s-au integrat total în echipă. Îmi pare rău, dar ne uităm în față și încercăm să avem cât mai multe victorii de acum înainte”, a încheiat baschetbalista din Sfântu Gheorghe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!