Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie convingătoare pentru CSM Satu Mare împotriva celor de la FCC Baschet UAV Arad

Victorie convingătoare pentru CSM Satu Mare împotriva celor de la FCC Baschet UAV Arad

CSM Satu Mare a câștigat partida cu FCC Baschet UAV Arad, scor 64-43 (23-9, 14-15, 12-14, 15-5). Confruntarea din cadrul turneului 6 LNBF a avut loc pe terenul arădencelor și a fost arbitrată de Alin Faur, Cristian Trofim și Vlad Potra.

Echipele de start

Satu Mare: Podar, Goss, Cuic (Pop), Covile, Bright

Arad: Hadzovic, Armanu, Fodor, Ardelean, Karakasevic

Arădencele au început slab partida din polivalenta proprie, greșind atât în atac cât și în apărare. Satu Mare a profitat de acest aspect și a reușit un run de 14-0, care a dus scorul de la 9-5 la 23-5. Beadle și Karakasevic au răspuns prin două reușite de sub panou, iar primele zece minute s-au încheiat la scorul de 23-9. 

Bria Goss a punctat de la mare distanță pentru 26-11 iar Hadzovic a înscris din apropiere pentru a micșora ecartul la 11 lungimi, 26-15. Un parțial de 7-0 al elevelor lui Maikel Lopez a făcut ca tabela să indice 33-15. Armanu a înscris din spatele semicercului, 33-18, dar Cuic (Pop) și Bright au marcat la rândul lor câte un coș pentru Satu Mare, scorul devenind 37-18. Până la finalul primei părți, Aradul a adăugat 6 puncte și la pauză tabela indica 37-24.

Armanu a redus ecartul la 10 lungimi după un coș de la mare distanță, 39-29, însă Satu Mare a răspuns repede iar coșul marcat de Cuic (Pop) a creat din nou o diferență de 13 puncte între cele două combatante, 44-31. FCC Baschet a înscris pe contraatac prin Beadle, 44-33. Veatriki Akathiotou a fost găsită liberă la marginea semicercului și a găsit ținta, 44-36. Cuic (Pop) a însris și ea din spatele arcului de cerc, 47-36, însă sătmărencele au ratat ulterior câteva aruncări foarte ușoare, singure cu panoul. Galben-albastrele nu au profitat de lipsa de luciditate a adversarelor și înaintea ultimului minut de joc din sfertul trei ecartul era de 11 puncte, 49-38. Niciuna dintre cele două echipe nu a mai înscris până la finalul părții a treia, iar sportivele pregătite de Bogdan Bulj sperau să recupereze un deficit important în ultimul sfert.

Tot Satu Mare s-a aflat la conducerea jocului și în actul patru și a majorat în primele minute diferența la 15 puncte, scor 53-38. Beadle a împins mingea în coș după pasa lui Poole, 53-40, iar Fodor a reușit să puncteze din spatele semicercului, 53-43. Planul trupei de pe Mureș de a reveni în meci nu s-a concretizat iar CSM a majorat diferența la 17 puncte, 60-43. Cuic (Pop) a transformat două libere pentru ca tabela să arate 62-43 când s-a intrat în ultimul minut de joc.

Principalele marcatoare

Satu Mare: Cuic (Pop) 27 de puncte, Bright 15 puncte, Goss 15 puncte

Arad: Karakasevic 13 puncte, Beadle 12 puncte, Armanu 6 puncte

*Foto: Mihai Lițiu/baschet.ro

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!