Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

VIDEO. Taisia Lungu a marcat în propriul coș, în urmă cu un sezon, chiar la Iași

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
18.02.2011

Echipa de baschet feminin Sportul Studențesc Omnilogic nu are amintiri prea plăcute din Iași. În martie 2010, gruparea din Capitală a învins, în deplasare, pe Politehnica Național, scor 90-86, însă la acea partidă Taisia Lungu a marcat un auto-coș, fapt ce a adus nemulțumire pe banca tehnică.

Mai citiți și:

VIDEO. Final incredibil de meci în Franţa!

VIDEO. Coșuri uluitoare marcate în România

VIDEO. Super-coșuri

VIDEO. O jucătoare din SUA a marcat patru puncte în patru secunde!

Potrivit totalbaschet.ro, după ce s-a luptat pentru o minge în apărare, Taisia Lungu (foto) a căzut la podea împreună cu o adversară. Mingea a ajuns la una dintre coechipierele sale, care, sub presiune i-a pasat-o înapoi. Vâzându-se singură sub inel, Lungu a marcat nestingherită. Însă nu la panoul care a trebuit.

Ce a urmat, puteți vedea în imaginile de mai jos, cu specificarea că faza se poate urmări din minutul 1:05 al montajului de mai jos.

Echipa Sportul Studențesc Omnilogic va susține, sâmbătă, la Iași, meciul cu Politehnica Național, partidă ce contează pentru etapa a patra a Diviziei A2 la baschet feminin. Niciuna din cele două formații nu a câștigat un meci în această fază a întrecerii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!