Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Vladinka Erak, la al 3-lea double-double pentru Phoenix Știința Constanța în 4 meciuri din grupa Est

Vladinka Erak, la al 3-lea double-double pentru Phoenix Știința Constanța în 4 meciuri din grupa Est

CSM Târgoviște s-a impus cu 76-55 pe terenul lui Phoenix Știința Constanța în etapa a 6-a a grupei Est din Liga Națională de Baschet Feminin. Vladinka Erak a fost coșghetera partidei cu 20 de puncte pentru învinse, bifând al 3-lea double-double în acest campionat. Ancuța Stoenescu a fost la o pasă decisivă de al doilea double-double la rând pentru CSM. Alte cinci jucătoare au trecut de cota 10 la puncte înscrise în acest meci.

Vladinka Erak a fost jucătoarea cu cele mai multe minute în meciul care a deschis runda a 6-a din grupa Est. Sârboaica a evoluat 38:28 minute și a fost cea mai bună marcatoare cu 20 de puncte, în double-double cu 11 recuperări (2/9). A încheiat cu 7/11 la șuturile din semicerc și 6/7 la libere. A mai avut 2 greșeli personale, 5 faulturi scoase, 5 turnovers și 4 intercepții, cu +25 eficiență. Experimentatul pivot de la Phoenix Știința a bifat al 3-lea double-double în campionat în patru meciuri și are medii de 16 puncte, 10,8 recuperări, 1,8 pase decisive, 4,3 turnovers și 3,3 intercepții în 35:17 minute, cu 21,5 eficiență.

Ancuța Stoenescu a fost jucătoarea cu cele mai multe minute de la învingătoare, 34:06. A fost aproape de double-double cu 12 puncte și 9 pase decisive. A încheiat cu 3/3 din semicerc și 2/9 la șuturile de afară. A mai avut o greșeală personală, un fault scos și 3 intercepții, cu +19 indice al eficienței. În 5 meciuri din acest campionat, experimentatul fundaș are medii de 14,6 puncte, 5,8 recuperări, 5,6 pase decisive, 2,4 turnovers și 1,8 intercepții în 36:23 minute, cu 18,8 eficiență.

Alte trei jucătoare de la CSM Târgoviște au trecut de zece puncte în acest meci. Alina Chivu a fost coșghetera dâmbovițencelor cu 15 puncte în 29:05 minute, plus 3 recuperări, 4 pase decisive, 2 turnovers și 4 intercepții, cu +17 eficiență. Daiana Tănase a urmat-o cu 13 puncte în 23:22 minute, plus o recuperare, 4 pase decisive, 5 turnovers și o intercepție,+13 eficiență. Gabriela Irimia a contribuit cu 11 puncte în 28:11 miute, plus 3 recuperări, un assist, 2 turnovers și un steal, cu +11 eficiență.

Andreea Beldian și Lauren Brozoski au mai fost în double-digits, cu câte 11 puncte pentru gazde. Românca a jucat 34:26 minute, cu 6 recuperări, 3 assist-uri și 6 turnovers, +8 eficiență. Americanca a intrat de pe bancă și a evoluat 18:59 minute, cu 2 recuperări, 3 turnovers și o intercepție, +5 eficiență.

Ambele echipe mai au de jucat un meci până la finalul turului din prima fază a sezonului regulat. CSM Târgoviște dispută restanța din etapa 1 de la Alexandria în 7 noiembrie. Phoenix Știința Constanța joacă în 21 noiembrie la Brașov, în etapa a 7-a din grupa Est.

*foto: Phoenix Stiinta Constanta facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!