Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Nu ne putem plânge când este greu”

Zoran Mikes: „Nu ne putem plânge când este greu”

Al șaselea turneu din Liga Națională de baschet feminin va lua startul vineri, 26 februarie. Sepsi Sfântu Gheorghe se va confrunta în următoarele trei zile la Brașov cu CSM Târgoviște, Olimpia CSU Brașov și ACS KSE Târgu Secuiesc.

Antrenorul echipei din Covasna, Zoran Mikes, a prefațat acest turneu într-un interviu apărut pe canalul de YouTube al formației alb-verzi:

„Weekend-ul următor după Final Four-ul Cupei României, trebuie să jucăm cel mai greu turneu pentru că avem trei meciuri în trei zile. Nu e ușor, dar cred că acum avem o anumită motivație, ne-am ridicat o povară de pe umeri prin faptul că am câștigat primul trofeu al sezonului. Cred că suntem motivați, ne simțim bine și ne-am odihnit în ultimele zile și acum vom fi pregătiți pentru turneul din campionat. Vrem ca toate jucătoarele să participe și să ajute echipa. Când ai de jucat trei meciuri la rând nu e ușor dar sper să avem un weekend de succes.”

Tehnicianul din Bosnia și-a oferit părerea despre sistemul competițional, care în opinia lui poate avea și avantaje și dezavantaje:

„Echipa va continua cu următoarele două turnee din campionat în martie și într-un fel este dificil pentru o echipă să joace așa, nu știu dacă într-o altă țară este implementat același sistem cu turnee. Dar, într-un fel pentru noi poate nu este atât de rău pentru că avem la mijlocul lunii martie un alt turneu din EuroCup, unde sperăm să ajungem în al doilea meci, ceea ce ar fi extraordinar. Când parcurgem sezonul, nu ne mai gândim la aceste aspecte, cât este de greu, știm că întregul sezon este o provocare și că ne-am setat niște obiective pe care vrem să le îndeplinim.

Nu ne putem plânge când este greu. Situația este cea de față dar sper ca echipa să fie cea mai bună în fiecare perioadă în care avem nevoie de asta. Jucătoarele sunt obosite, dar au avut două zile de pauză și am încercat să recuperăm toate sportivele în acest timp și sper că vom fi pregătiți pentru weekend-ul care vine. Este dificil pentru toată lumea, unele echipe nu au jucat de peste o lună, nu este ușor nici pentru ele.”

Partida CSM Târgoviște - Sepsi-SIC are loc vineri de la ora 19:00 și poate fi urmărită pe FRB TV (YouTube). Programul complet al turneului șase poate fi consultat aici sau în acest articol.

*Foto: Sepsi-SIC

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

1 comentariu la aceasta stire:
  • T TI :

    SEPSI SIC CAMPIOANA!
    Felicitari Zoran Mikes.Feceti o treaba foarte buna,sinteti cel mai bun antrenor de baschet din tara ! Avand infrastructura si conditii superbe la Sfantu Gheorghe,aveti si rezultate pe masura ! CONGRATULATIONS !!

    cu 3 ani în urmă (28.02.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!