Final 1 2 3 4 5 T OT
Oradea 23 26 21 10 12 92 12
CSU Sibiu 20 21 20 19 6 86 6
  • FIBA Europe Cup
  • 23.10.2019
  • 19:00
  • Arena Antonio Alexe

Declaratii

Dan Fleșeriu Dan Fleșeriu Antrenor

Oradea este o echipă pe care o cunoaștem, am jucat deja o dată cu ei în acest sezon și vom mai juca pe parcursul acestui an. Deci știm ce ne așteaptă acolo și cum trebuie să îi abordăm, speram că de această dată vom reuși să facem un joc un mai bun.

4 ani în urmă

„Ne dorim să câștigăm. Ne dorim o participare cât mai bună în cupele europene. Va trebui să ne apărăm foarte agresiv. Dacă nu facem acest lucru vom avea mari probleme.”

4 ani în urmă
Cristian Achim Cristian Achim Antrenor
Dan Fleșeriu Dan Fleșeriu Antrenor

Nu pot să trec cu vedere că am avut sau ar fi trebuit să avem ultima aruncare în timpul regulamentar, cu 9 secunde rămase de joc, cu care să câștigăm meciul. Trebuie să ne vedem de drum, să vedem ce putem face să jucăm mai bine și sperăm că în meciurile de acasă vom arată o apărare ceva mai organizată.

4 ani în urmă

Am început prost, am fost conduși la zece puncte, însă ne-am revenit. Au marcat prea multe puncte în prima repriză. A fost un joc de run-uri: ei s-au distanțat la opt puncte, noi le-am redus avantajul și am egalat. A fost o bătălie. Ambele echipe au jucat din greu. Am avut o aruncare importantă la finalul meciului. Am pierdut la șase puncte și acum trebuie să ne apărăm terenul propriu și să ajungem la un tie-breaker cu ei. Vom vedea ce se întâmplă.

4 ani în urmă
Cristian Achim Cristian Achim Antrenor

A fost un meci foarte frumos, plăcut ochiului și spectatorilor. Mă bucur că am câștigat. Am o părere de rău cu privire la faptul că am permis revenirea Sibiului în ultimele două minute și jumătate din sfertul 4. Ar fi trebuit să gestionăm mai atent finalul. Faptul că am arătat caracter și spirit de învingător, pentru mine înseamnă mult. Sunt bucuros.

4 ani în urmă