Final 1 2 3 4 T
CSU Sibiu 19 19 27 19 84
Voluntari 20 23 19 20 82
  • Liga Natională de Baschet Masculin
  • Sezon regulat
  • Turneu 7
  • 06.02.2021
  • 19:30
  • TV: FRB TV (YouTube)
  • Arbitru: Podar Bogdan
  • Arbitri secundari: Faur Alin Mircea, Bukuresti László
  • Comisar: Oprea Marian
  • Sala Gabriela Szabo Voluntari

Kevin Hardy aduce victoria pentru BC CSU Sibiu pe terenul lui CSO Voluntari cu un tip in în ultima secundă

Bogdan Isailă
06.02.2021

BC CSU Sibiu obținut o victorie importantă pe terenul lui CSO Voluntari. Trupa de pe Cibin s-a confruntat cu problem de lot dar chiar și așa au reușit să-și apropie victoria, grație unui tip in al lui Hardy în ultima secundă. BC CSU Sibiu a câștigat cu 84-82 în partida jucată astăzi, 6 feburarie, în Sala Gabriela Szabo.

BC CSU Sibiu a avut un start lansat de meci și a marcat primele 8 puncte ale meciului. Ousmane Barro a oprit seria oaspeților cu un dunk. Jocul s-a animat și au venit trei triple la rând, două pentru Voluntari și una pentru Sibiu. Scorul pe tabela s-a echilibrat după jumătatea sfertului inaugural, după ce Hickey transforma două libere, 15-12. Voluntari a preluat conducerea chiar în final de sfert, după trei libere transformate de Moldoveanu, scor 20-19. Sibienii au început mai bine și actul secund și au reușit un run de 11-3. A venit un run de 9-0 pentru Voluntari iar Gârbea cu 5 puncte la rând își ducea echipa în față. Din acel moment gazdele au preluat inițiativa și la pauză conduceau cu scorul de 43-38.

[ad]

Startul reprizei secunde a fost tot de partea sibienilor, care după 3 minute de joc preluau din nou conducerea, 49-48. Jocul s-a animat apoi și au urmat coșuri de trei puncte pentru fiecare parte. Sibienii și-au continuat seria bună și s-au dus la 60-54, moment în care Sasa Ocokoljic a solicitat timp de odihnă, cu 3 minute și jumătate rămase din sfertul trei. Ritmul sibienilor nu a fost încetinit și diferența a urcat la 9 lungimi. Gazdele au revenit din nou pe final de sfert, care se încheia cu scorul de 65-62. Voluntari a reușit să egaleze după 4 minute din actul decisiv, grație unei triple a lui Joseph. Hickey, tot cu o triplă își ducea echipa la plus, 78-74, cu doar trei minute rămase din meci. Dan Fleșeriu a solicitat imediat timp de odihnă. Sibiul a reacținat bine și diferența înaintea ultimelor 2 minute era minimă. Hickey a marcat apoi din nou o triplă. Sibienii nu au cedat și scorul a fost din nou egal, după un three-point-play al lui Johnson, 82-82. Voluntari a irosit șansa de a relua conducerea. Ultimul atac a aparținut sibienilor. Jackson a ținut un atac lung dar a ratat aruncarea. Kevin Hardy a urmărit excelent și cu un tip-in a adus victoria pentru BC CSU Sibiu.

Marquis Addison a fost cel mai jucător al meciului cu 23 de puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. Jaycee Johnson a terminat în double-double, 14 puncte și 14 recuperări. Kevin Hardy a totalizat 12 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. Cooper și Jackson au adăugat fiecare câte 10 puncte.

Anthony Hickey a fost principalul remarcat al gazdelor cu 17 puncte, 10 pase decisive și 5 recuperări. Vlad Moldoveanu și Devoe Joseph au contribuit fiecare cu 15 puncte.

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.