Stiri Juniori U20 Feminin

Alba Iulia câștigă la Tîrgu Mureș

Noémi Csiki

Noémi Csiki
20.11.2014

LNBF
etapa 12

61-83
(16-22, 9-21, 16-14, 20-26) 

5-7 Statistica 10-2

CS Nova Vita și CSU Alba Iulia s-au întâlnit pentru a treia oară în acest sezon, după ce au jucat, la sfârșitul lunii septembrie, cea mai dezechilibrată dublă întâlnire din optimile de finală ale Cupei României.

În partida contând pentru etapa a 12-a, formația din Alba Iulia s-a impus fără emoții, dar scorul partidei a fost mai echilibrat decât cel al întâlnirilor din Cupă.

Formulele de start au fost compuse din Thompson, Adams, Roudebush, Chelariu și Grossnickle pentru gazde, respectiv McFarland, Deura, Uiuiu, Agunbiade și Toma pentru echipa oaspete.

Albaiuliencele s-au instalat la conducere încă din primele minute și s-au menținut în avantaj până la sfârșitul partidei. În afară de sfertul trei, când Nova Vita a redus puțin din handicap (16-14), elevele lui Miroslav Popov și-au mărit avantajul în fiecare sfert, pentru ca scorul final al partidei, 61-83, să arate și cea mai mare diferență de scor, de 22 de puncte.

Performanța partidei îi aparține lui Wumi Agunbiade, care a totalizat 33 de punce și 14 recuperări. Pentru mureșence, Suzanne Grossnickle a fost cea care a reușit un doule-double, cu 10 puncte și 13 recuperări.

În etapa a 13-a, Nova vita se va deplasa la Satu Mare, iar Alba Iulia va primi vizita formației de la Craiova.

Foto: Csaba Tóth (Jaba Photography)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!