Stiri Juniori U20 Feminin

CN U20 Feminin - Situația după Turneul 1

CN U20 Feminin - Situația după Turneul 1

Doar patru echipe și-au manifestat interesul pentru Campionatului Național U20 feminin. 

Pe data de 3 martie, Alexandria a găzduit primele trei partide din cadrul competiției. În contextul absenței lui CSS Târgoviște, echipa gazda și-a adjudecat partidele cu  ACS Champions București și CSU Brașov, în timp ce CSU Brașov a reușit să obțină prima victorie din această stagiune în partida cu echipa din Capitală. 

Rezultate înregistrate pe data de 3 martie

În urma acestor rezultate, CSS CSM Alexandria, campiona en-titre, este liderul la zi al întrecerii cu 2-0 la general. 

No Team W/L P
1. CSS CSM Alexandria 2/0 4
2. CSU Brasov 1/1 3
3. ACS Champions Bucuresti 0/2 2
4. CSS CSM Targoviste 0/0 0

Nivelul de interes scăzut în cadrul competiției U20 este deja un lucru obișnuit în baschetul feminin. Stagiunea trecută, de exemplu, competiția a început cu doar cinci echipe (CSS CSM Alexandria, ACS Champions Bucureşti, CS Universitatea NBS Cluj, CSS Nr. 1 Phoenix Constanța şi CSS Sibiu) și a avut un sistem atipic de desfășurare (un sistem bazat pe 5 turnee de 2 zile cu câte 4 pariticipante).

*foto: Facebook - Club Sportiv Municipal Alexandria

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!