Stiri Juniori U20 Feminin

Laura Vaida, cea mai bună performanță individuală la FIBA U20 Women′s Challengers 2021

Laura Vaida, cea mai bună performanță individuală la FIBA U20 Women′s Challengers 2021

România a încheiat cu victorie în fața Luxemburgului, scor 73-59, participarea la FIBA U20 Women′s Challengers 2021. În acest joc, Laura Vaida a înregistrat cea mai bună performanță individuală din întreaga competiție.

Titularizată la poziția 5, Laura Vaida a strâns 21 de puncte, 26 de recuperări (11 ofensive), 3 pase decisive, 2 capace, o intercepție și 2 mingi pierdute. Laura a marcat 9/14 de la 2 puncte și 3/4 de la linia de libere, pentru un indice al eficienție de 45 de unități în 38 de minute petrecute pe parchet.

Laura Vaida a încheiat competiția de la Skopje cu medii statistice de 11.3 puncte, 13.8 recuperări și 2.3 pase decisive.

În vârstă de 20 de ani, Laura Vaida măsoară 1.92 metri și evoluează în Statele Unite ale Americii la UMass University.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!