Stiri Juniori U20 Feminin

Partida Nova Vita - Danzio se va juca la Timișoara

Noémi Csiki

Noémi Csiki
02.11.2012

sâmbătă, 3 noiembrie, ora 15:00

Etapa 8

Sala Constantin Jude

4-1  Fișa meciului 2-3

Programat inițial să fie jucat la Tîrgu Mureș, acest meci a fost „mutat” la Timișoara, printr-o înțelegere între echipe, din cauză că Sala Sporturilor din Tîrgu Mureș nu este disponibilă în acest sfârșit de săptămână. În schimb, partida din retur se va susține la Tîrgu Mureș. 

Fetele de la Nova Vita au șansa de a-și lua revanșa după ce, în sezonul trecut, ele au pierdut la Timișoara, deși porniseră cu prima șansă. Acum însă o victorie la Timișoara va fi mult mai greu de obținut pentru mureșence, având în vedere compoziția actuală a celor două echipe.

Întâlnirea va fi arbitrată de Ciprian Ciocan și Amalia Marchiș, iar observatorul federal va fi Cristian Ungurian.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!